Παπανικολόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών»

ΝΕΑ Νέα Αγώνων Παπανικολόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών»
12 Φεβρουαρίου 2020

Ο προπονητής του Περιστερίου Winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του Προμηθέα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα και για τη συνολική πορεία αλλά και για το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης και έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα κύπελλο. Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ, δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών. Αλλά προφανώς κάποιες κρίσιμες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στην άμυνά μας στο Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος τους κράτησε σχεδόν μόνος του, όταν το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, κι από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, όταν συναντήσαμε ένα πρόβλημα αρκετά μεγάλο στην επίθεσή μας και κυρίως στην άμυνα με αλλαγές, έκριναν το παιχνίδι. Ο Προμηθέας έβαλε μεγάλα σουτ εκείνο το διάστημα από λάθη της άμυνας μας και στο τέλος κέρδισε δίκαια».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών Μάκης Γιατράς επεσήμανε: «Νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα μου η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τόσο σε αυτούς που έπαιξαν 35 λεπτά όσο και σε αυτούς που έπαιξαν 1 λεπτό, αλλά και σε αυτούς που δεν έπαιξαν καθόλου. Τα περισσότερα συγχαρητήρια όμως ανήκουν στον κόσμο. Έχω πει ότι με αυτόν τον κόσμο πολύ δύσκολα μπορεί να μας κερδίσει ομάδα εδώ, και νομίζω σήμερα, αν και είχαμε πολύ άγχος και φαινόταν στο παιχνίδι μας, με τη βοήθεια του κόσμου κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Να ευχηθώ και στο Περιστέρι καλή συνέχεια και στην Ευρώπη, που συνεχίζει και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την Ελλάδα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, είναι ο Τελικός Κυπέλλου. Έχουμε παίξει σε μικρό χρονικό διάστημα 2 τελικούς. Κάποια στιγμή λέγαμε ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι και μπορεί κάποιοι να γελάγανε, αλλά τελικά τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα. Νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος και ευτυχισμένος που μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία και ζω αυτά τα πράγματα με τον Προμηθέα. Ευχαριστώ πολύ όλους».